Powel AB söker systemutvecklare/programmerare till vår enhet Smart Energy

Som systemutvecklare i Powel jobbar du med avancerade och verksamhetskritiska programvarulösningar där du deltar i hela utvecklingsprocessen. I rollen som utvecklare kommer du ingå som del i vårt internationella agila utvecklingsteam. Där arbetar du med utveckling och underhåll inom framförallt våra optimeringsprodukter Smart Energy. Du kommer att ha en viktig roll som utvecklare för optimeringslösningar som används av de största energibolagen i Norden, Tyskland, Schweiz och Österrike. Du kommer att få möjlighet att följa denna spännande bransch och all utveckling som sker.

Vi tror att du är en lagspelare som värderar samarbete högt. Du kommer arbeta med varierande uppgifter kopplade till utveckling av nya optimeringslösningar, nya webapplikationer, analyser, felsökning etc.

Kvalifikationer

Vi erbjuder

Uppdragsgivare

Powel AB
Ort: Stockholm 

Kontakt och ansökan

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta utvecklingschef Henrik Ryman via mail eller på mobil 070 242 78 60.
För att ansöka maila CV och personligt brev till recruitment@powel.no ange «Systemutvecklare Smart Energy» som ämne i mailet.

 

Powel AB är ett dotterbolag till Powel AS med huvudkontor i Trondheim, Norge. Vi erbjuder affärskritisk mjukvara och tillhörande tjänster. Dessa är särskilt utformade för att hjälpa energibolag i privat och offentlig sektor att utveckla sina processer och tjänster. Företaget är ledande på marknaden för hantering av elproduktionsoptimering, smarta elmätare, underhåll och hantering av lösningar för vattenkraft. Powel har kontor i Norge, Sverige, Polen, Danmark, Schweiz, Turkiet och Chile. Företaget grundades 1996, är privatägt och har fler än 480 anställda. För mer information, se www.powel.se