Seniora Process- och applikationskonsulter, Powel AB – Asset Performance Sverige

Powel AB i Stockholm söker nu Seniora Process- och Applikationskonsulter inom Asset Performance. Mer information om Powel AB finns på www.powel.se.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

I rollen som Senior Process och Applikationskonsult blir du en nyckelperson för att fördjupa samarbetet med Powels kunder. Med dina erfarenheter inom energiområdet och mer specifikt ett elnätbolags huvudprocesser kommer du arbeta med bland annat kvalificerad rådgivning utifrån både ett operativt och strategiskt perspektiv. De innebär att arbeta i nära dialog med kunderna och leverera konkret verksamhetsnytta inom t.ex. områden som förnyelse av elnätet, uppfyllande av Myndighetskrav, Drift- och Underhåll mm.

Det är en merit om du känner till de utmaningar och möjligheter som finns hos ett elnätbolags med fokus på förvaltning av gjorda investeringar, personsäkerhet, leveranssäkerhet och kundnöjdhet.

Du kommer att vara expert på Powels programvaror för Asset Performance-lösningar inom NIS (Net Information Systems), underhållssystem, GIS-system (ArcGIS) och/eller DMS (Distribution Management System) och din kunskap och erfarenhet kommer att bli värdefull vid utvecklingen av morgondagens lösningar.

Tjänsten innebär vissa resor inom och utanför Norden.

Vi erbjuder en professionell och stimulerande vardag i ett växande företag med dedikerat fokus på system för energibranschen. För rätt medarbetare kommer tjänsten att erbjuda stora möjligheter att ytterligare fördjupa din kunskap kring ett elbolags huvudprocesser. Genom Powel erbjuds du möjlighet att delta i professionella forum inom området.

Uppdragsgivare: Powel AB

Ort: Kista (Science Tower), alternativa orter kan vara aktuella (Jönköping, Göteborg, Sundsvall) det ställer dock högre krav på resvillighet.

Kvalifikationer: Vi söker dig som har universitets- eller högskoleutbildning med inriktning el, energi eller motsvarande, samt erfarenhet inom elnät. Specifik kunskap från energibranschen från ett nätägarperspektiv är önskvärt. Du har en djup teknisk förståelse och är resultatorienterad. Vidare har du ett affärsmässigt intresse och trivs med aktiv kundkontakt.

Vi gillar människor med olika bakgrund och kompetens. Med kontor i flera länder ges du många och varierande möjligheter i framtiden.

Kontakt och ansökan: Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Affärsområdeschef Bora Heggdal på mobil 070 635 23 66, eller via mail: bora.heggdal@powel.se.

Fackliga representanter:

Unionen – Max Stålarm

SACO – Viktor Nilsson

De fackliga representanterna når du via växeln på: +46 36 34 49 00

För att ansöka maila CV och personligt brev till recruitment@powel.no, ange ”Senior Process- och Applikationskonsult Stockholm” som ämne i mailet.

 

Organisations-/företagsbeskrivning: Powel är under stark tillväxt. Unik IT-kompetens kombinerat med djup erfarenhet från energibranschen har gjort Powel till en ledande leverantör av affärskritiska mjukvarulösningar och tjänster till energisektorn. Powel AB är ett dotterbolag till Powel AS, med huvudkontor i Trondheim och över 500 kompetenta medarbetare i Norge, Sverige, Danmark, Polen, Schweiz och Turkiet. Läs mer på www.powel.com.