Systemutvikler for nye Azure løsninger - Powel Water

Vi digitaliserer vannbransjen!

Vannbransjen står foran store utfordringer, med mye lekkasjer og vanntap, aldrende infrastruktur, høyere forventninger til selvbetjente løsninger, og skjerpede krav til dokumentasjon og leveringskvalitet. I Powel ser vi at svaret på disse utfordringene forutsetter digitalisering av vannbransjen.

Med støtte fra Innovasjon Norge er Powel Water and Communities nå i gang med å gjøre tidenes løft i jobben mot digitalisering.  Vi skal utvikle innovative IT-løsninger for et internasjonalt marked i tett samarbeid med over 250 norske kommuner som bruker dagens løsninger fra Powel. Til å hjelpe oss med dette søker vi etter en ny systemutvikler i Trondheim, Porsgrunn, Oslo eller Bryne.

Hvem er du - kortversjonen

Som systemutvikler har du fokus på nytteverdi og er bevisst på at du koder brukeropplevelser. Du får energi av å jobbe iterativt, i team og med kunder. 

Hva blir arbeidsoppgavene dine?

Hvilke formelle kvalifikasjoner ser vi etter?

Hva kan Powel tilby deg?

Send oss din søknad
Arbeidssted er Trondheim, Porsgrunn, Oslo eller Bryne. Send oss din søknad i dag – vi vurderer fortløpende aktuelle kandidater. Send per e-post til recruitment@powel.no. Merk søknaden med "Powel Water - systemutvikler". Dersom du har spørsmål angående stillingen, ta kontakt med Hans Tore Hetland, telefon +47 918 11 933

Om arbeidsgiveren
Powel er en internasjonal bedrift, som utvikler og leverer bransjeledende forretningskritiske IT-løsninger og tjenester til energisektoren, til vannbransjen og kommunal forvaltning og entreprenørsektoren. Konsernet har hovedkontor i Trondheim og avdelingskontorer og datterselskaper flere steder i Norge, Sverige og Danmark. I tillegg er det datterselskaper i Sveits, Tyrkia, Polen og Chile. Til sammen er det ca. 430 ansatte i gruppen. Gruppen har kunder i 19 ulike land og en årlig omsetning på ca. 550 millioner kroner.