Support- och teknikkonsult – Powel AB - Sverige

Vi behöver förstärka vårt team med konsulter som jobbar med support och förvaltning av de program-varuprodukter som utvecklas av vårt moderbolag Powel ASA. Mer information om Powel AB finns på www.powel.se. Inom affärsområde Asset Performance levererar Powel system främst inom NIS (Net Information Systems) och DMS (Distribution Management Systems) för energibolag. Vi tillhandahåller även lösningar inom GIS (Geographical Information Systems) och har egna produkter baserade på bland annat ArcGIS teknologi.

Arbetsuppgifter är i huvudsak inom områden som:

· Mottagning av supportärenden via ärendehanteringssystem och telefon

· Felsökning och korrigering

· Eskalering och hantering av supportärenden

· Testning av nya program och versioner

· Visst arbete med översättning av program från norska/engelska till svenska

· Deltagare i kundprojekt

Utbildning är inom IT eller inom energi/el är ett krav, alternativt har du införskaffat relevant kunskap genom tidigare arbete.

Erfarenhet från Eldistribution/energibranschen är mycket meriterande.

Som supportkonsult hos Powel önskar vi att du har följande personliga egenskaper. Du är engagerad i dina arbetsuppgifter och tar egna initiativ. Du är utåtriktad med starkt kundfokus och har förmåga att förstå kundernas behov och söker aktivt möjligheter till affärer. Då vi är en utspridd organisation med kunder över hela landet måste du vara beredd på en hel del resor i tjänsten.

Uppdragsgivare: Powel AB

Ort: Arvidsjaur

Vill du arbeta på ett av Sveriges ledande IT-företag inom vår bransch?

Powel är ett växande företag och vi håller alltid våra ögon öppna för nya duktiga medarbetare!

Våra medarbetares engagemang, expertis och kreativitet har gjort Powel till ett av de bästa företagen i sin bransch. Vi fortsätter att växa, både i Sverige och internationellt, och det har aldrig funnits ett bättre tillfälle att bli en i teamet.

Är du den vi söker?

Oavsett om du nyligen tagit examen eller jobbat länge i branschen, men fortfarande känner stort engagemang för ditt jobb, vill vi gärna höra ifrån dig!

Vi erbjuder:

• Utmanande uppdrag

• Personlig utveckling.

• Inspirerande arbetsmiljö trevliga och lojala kollegor

Vi gillar människor med olika bakgrund och kompetens. Med kontor i flera länder ges du många och varierande möjligheter i framtiden.

Kontakt och ansökan:

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Affärsområdeschef Bora Heggdal på mobil 070 635 23 66, eller mail: bora.heggdal@powel.se.

Fackliga representanter:

Unionen – Max Stålarm

SACO – Viktor Nilsson

De fackliga representanterna når du via växeln på: +46 36 34 49 00

För att ansöka maila CV och personligt brev till recruitment@powel.no, ange ”Support- och teknikkonsult, Arvidsjaur” som ämne i mailet.

 

Organisations-/företagsbeskrivning: Powel är under stark tillväxt. Unik IT-kompetens kombinerat med djup erfarenhet från energibranschen har gjort Powel till en ledande leverantör av affärskritiska mjukvarulösningar och tjänster till energisektorn. Powel Energy Management AB är ett dotterbolag till Powel AS, med huvudkontor i Trondheim och över 500 kompetenta medarbetare i Norge, Sverige, Danmark, Schweiz och Turkiet. Läs mer på www.powel.com.