Powel Water: Er du vår nye solution manager?

 

Bakteppe

Vannbransjen står foran store utfordringer, med mye lekkasjer og vanntap, aldrende infrastruktur, høyere forventninger til selvbetjening, og skjerpede krav til dokumentasjon og leveringskvalitet. I Powel ser vi at svaret på disse utfordringene forutsetter digitalisering av vannbransjen.

Med støtte fra Innovasjon Norge er Powel Water and Communites nå i gang med å gjøre tidenes løft i jobben mot digitalisering. Vi skal utvikle innovative IT-løsninger for et internasjonalt marked i tett samarbeid med over 250 norske kommuner som bruker dagens løsninger fra Powel. Til å hjelpe oss med dette søker vi etter en ny Solution Manager i Trondheim.

Hvem er du - kortversjonen

Som Solution Manager er du ekspert på å forstå og omsette kundens problemstillinger til nytteverdi gjennom å lede smidige utviklingsteam mot ferdige løsninger. Du er en strukturert og løsningsorientert motivator som er god til å utnytte kompetansen i våre tverrfaglige utviklingsteam.

Du har relevant bakgrunn fra utvikling av digitale tjenester og/eller forvaltning av teknisk infrastruktur innen VA eller andre fag.

Hva blir arbeidsoppgavene dine?

Hvilke kvalifikasjoner ser vi etter?

Hva kan Powel tilby deg?

Send oss din søknad

Arbeidssted er Trondheim. Vi oppfordrer både nyutdannede og erfarne til å søke. Send oss din søknad innen 17. januar per e-post til recruitment@powel.no. Merk søknaden med "Powel Water - Solution Manager". Dersom du har spørsmål angående stillingen, ta kontakt med Business Manager Reidar Øye, telefon +47 481 64 536.

Om arbeidsgiveren

Powel er en internasjonal bedrift, som utvikler og leverer bransjeledende forretningskritiske IT-løsninger og tjenester til energisektoren, til vannbransjen og kommunal forvaltning og entreprenørsektoren. Konsernet har hovedkontor i Trondheim og avdelingskontorer og datterselskaper flere steder i Norge, Sverige og Danmark. I tillegg er det datterselskaper i Sveits, Tyrkia, Polen og Chile. Til sammen er det ca. 430 ansatte i gruppen. Gruppen har kunder i 19 ulike land og en årlig omsetning på ca. 550 millioner kroner.