Powel Water: Er du vår nye rådgiver?

 

Bakteppe

Vannbransjen står foran store utfordringer, med mye lekkasjer og vanntap, aldrende infrastruktur, høyere forventninger til selvbetjente løsninger, og skjerpede krav til dokumentasjon og leveringskvalitet. I Powel ser vi at svaret på disse utfordringene forutsetter digitalisering av vannbransjen.

Med støtte fra Innovasjon Norge er Powel Water and Communites nå i gang med å gjøre tidenes løft i jobben mot digitalisering.  Vi skal utvikle innovative IT-løsninger for et internasjonalt marked i tett samarbeid med over 250 norske kommuner som bruker dagens løsninger fra Powel. Til å hjelpe oss med dette søker vi etter en deg som kan tilby avanserte rådgivingstjenester i skjæringspunktet mellom vann og informasjonsteknologi fra vårt hovedkontor i Trondheim.

Hvem er du - kortversjonen

Som en fremtidsrettet rådgiver er du lidenskapelig opptatt av å kartlegge og utvikle verdier hos våre kunder der infrastruktur møter IT-teknologi - i tett samarbeid med kunder og kolleger.

Du kjenner vannbransjen godt, er nysgjerrig og alltid på jakt etter nye muligheter for samarbeid med kunder, internasjonale forskningsinstitusjoner og fagprosjekter.

Hva blir arbeidsoppgavene dine?

Som ansatt vil du jobbe tett på norsk og internasjonal vannbransje. Hos oss er de ansattes kompetanse, ideer og personlighet uvurderlig. Den enkeltes innsats gjør en forskjell. La dine ferdigheter og talent bli en del av vårt team slik at vi i sammen kan vi bidra til en digital transformasjon av vannbransjen. Du vil jobbe med:

Hvilke kvalifikasjoner ser vi etter?

Hva kan Powel tilby deg?

Send oss din søknad

Arbeidssted er Trondheim. Vi oppfordrer både nyutdannede til og med våren 2016, og erfarne til å søke. Send oss din søknad innen 17. januar per e-post til recruitment@powel.no. Merk søknaden med "Powel Water - rådgiver". Dersom du har spørsmål angående stillingen, ta kontakt med Jon Røstum, telefon +47 952 21 407.

Om arbeidsgiveren

Powel er en internasjonal bedrift, som utvikler og leverer bransjeledende forretningskritiske IT-løsninger og tjenester til energisektoren, til vannbransjen og kommunal forvaltning og entreprenørsektoren. Konsernet har hovedkontor i Trondheim og avdelingskontorer og datterselskaper flere steder i Norge, Sverige og Danmark. I tillegg er det datterselskaper i Sveits, Tyrkia, Polen og Chile. Til sammen er det ca. 430 ansatte i gruppen. Gruppen har kunder i 19 ulike land og en årlig omsetning på ca. 550 millioner kroner.