Powel Water: Er du vår nye konsulent?

Vannbransjen står foran store utfordringer, med mye lekkasjer og vanntap, aldrende infrastruktur, høyere forventninger til selvbetjente løsninger, og skjerpede krav til dokumentasjon og leveringskvalitet. I Powel ser vi at svaret på disse utfordringene forutsetter digitalisering av vannbransjen.

Med støtte fra Innovasjon Norge er Powel Water and Communites nå i gang med å gjøre tidenes løft i jobben mot digitalisering.  Vi skal utvikle innovative IT-løsninger for et internasjonalt marked i tett samarbeid med over 250 norske kommuner som bruker dagens løsninger fra Powel. Til å hjelpe oss med dette søker vi etter en ny konsulent ved at våre kontor i Trondheim, Bergen, Porsgrunn, Oslo eller Bryne.

Hvem er du - kortversjonen

Du er en pedagogisk anlagt og faglig solid konsulent som ikke er fornøyd før du er helt sikker på at kunden har nok kunnskap og trygghet til å få maksimal nytterverdi ut av Powels løsninger.

Hva blir arbeidsoppgavene dine?

Hvilke kvalifikasjoner ser vi etter?

Hva kan Powel tilby deg?

Send oss din søknad

Arbeidssted er Trondheim, Bergen, Porsgrunn, Oslo eller Bryne. Vi oppfordrer både nyutdannede til og med våren 2016, og erfarne til å søke. Send oss din søknad innen 17. januar per e-post til recruitment@powel.no. Merk søknaden med "Powel Water - konsulent". Dersom du har spørsmål angående stillingen, ta kontakt med Asbjørn Nyborg, telefon +47 920 91 936.

Om arbeidsgiveren

Powel er en internasjonal bedrift, som utvikler og leverer bransjeledende forretningskritiske IT-løsninger og tjenester til energisektoren, til vannbransjen og kommunal forvaltning og entreprenørsektoren. Konsernet har hovedkontor i Trondheim og avdelingskontorer og datterselskaper flere steder i Norge, Sverige og Danmark. I tillegg er det datterselskaper i Sveits, Tyrkia, Polen og Chile. Til sammen er det ca. 430 ansatte i gruppen. Gruppen har kunder i 19 ulike land og en årlig omsetning på ca. 550 millioner kroner.